Šport > Nogomet
22 ogledov

Adrianu tretjič zlata kanta

1/6
Žurnal24 main
Napadalec Rome, Adriano, je že tretjič dobil najbolj nezaželeno nagrado v italijanskem nogometu – zlato kanto za najslabšega nogometaša v Serie A. Odkar se je vrnil v Italijo, je odigral tri tekme.

Adriano, nekdanji član Interja, je zlato kanto (ironija na zlato žogo), ki jo podarja Rai Radio 2, dobil že leta 2006 in 2007. Letos se je po kratki avanturi pri Flamengu vrnil v Serie A in zaigral za AS Romo. No, igral je bolj malo – le na treh tekmah. Trener Claudio Ranieri daje prednost Francescu Tottiju, Marcu Borriellu in Mirku Vučiniću. Adriano, ki je imel v zadnjih letih veliko osebnih težav, je že na izhodnih vratih rimskega kluba. V glasovanju za najslabšega igralca je dobil enkrat več glasov od Juventusovega igralca, Amaurija, medtem ko je na tretjem mestu končal Ronaldinho, ki za AC Milan igra vse manj. Spomnimo, da je lani zlato kanto dobil Felipe Melo (Juventus).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.