Šport > Nogomet
25 ogledov

Agent: "Handanovič v Anglijo!"

Handanovič se je na svetovnem prvenstvu takole postavil po robu napadalcu Totten Žurnal24 main
Agent Samirja Handanoviča je za angleške medije potrdil, da bo vratar Udineseja poleti skorajda zagotovo zapustil Serie A. "Sarma bo tarča največjih klubov," napoveduje Federico Pastorello.
Arsenal bo iskal, Manchester United bo iskal, Aston Villa prav tako, Liverpool in Tottenham Hotspur tudi. Obstaja kar nekaj velikih klubov, ki bi lahko iskali vratarje, tako da bi lahko bilo zanimivo.
Federico Pastorello

Zastopnik slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanoviča, Italijan Federico Pastorello, je v ponedeljek na Otoku poskrbel za pravi vihar govoric. Za Sport.co.uk je namreč potrdil, da bo Handanovič poleti skušal zapustiti Serie A, in namignil, da bi se za Ljubljančanove usluge lahko zanimali klubi, kot so Arsenal, Manchester United, Aston Villa, Liverpool in Tottenham Hotspur.

"Zelo dobro mu gre in za njim je fantastična sezona," je za angleške kolege povedal Pastorello. "Mislim, da bomo skušali poleti najti nekaj zanj, saj si to po pravici tudi zasluži. Na svetovnem prvenstvu je bil briljanten. Ko pogledam Premier League, si mislim: 'Zakaj pa ne?' Mislim, da bo veliko premikov z vratarji v Premier League – vemo za veliko ekip, ki na trgu iščejo vratarja.

Arsenal bo iskal, Manchester United bo iskal, Aston Villa prav tako, Liverpool in Tottenham Hotspur tudi. Obstaja kar nekaj velikih klubov, ki bi lahko iskali vratarje, tako da bi lahko bilo zanimivo. Mislim, da bo Handanovič poleti tarča za veliko število vrhunskih klubov," je še zaključil Pastorello.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.