Šport > Nogomet
31 ogledov

"Agent mi je dejal, da igram kot deklica"

Arsenal - Everton Reuters
Napadalec Evertona in belgijske reprezentance Romelu Lukaku jih je slišal od svojega agenta.

Romeluja Lukakuja je do aprila zastopal Christophe Henrotay, nato pa je njegov agent postal Mino Raiola. Ta med drugim bdi tudi nad interesi Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbaja in Maria Balotellija.

"Takrat nisem bil v dobrem stanju, Raiola pa mi je razkril realno stanje. Povedal mi je reči, ki si jih nihče drug ni drznil. Bilo je kar grobo. 'Igraš kot ženska. Včasih igraš kot deklica, ki še nikoli ni brcnila žoge'. Nato mi je dal nasvete, kako bi ravnali Zlatan Ibrahimović, Dennis Bergkamp in podobni igralci. 'Želiš biti na vrhu? No, ne igraš kot vrhunski igralec'," je o besedah, ki mu jih je namenil njegov zastopnik, dejal belgijski napadalec.

"Izrekel je besede, ki so me prizadele, ranil je moj ponos. Dejal je, da gre na koncu dneva le za doseganje golov. 'Goli, goli, goli. Če si napadalec, moraš zabijati gole, moraš biti profesionalec in narediti to in to.' Kar počnem zdaj, je tudi njegova zasluga. Mentalno me je dvignil, takrat sem bil psihično na zelo nizki ravni," je dejal Belgijec, ki trenutno zabija kot po tekočem traku. Trenutno si deli drugo mesto na lestvici strelcev v Premier league. Mreže tekmecev je zatresel trinajstkrat, z enakim dosežkom pa se lahko pohvalita še Leicestrov Riyad Mahrez in Watfordov Odion Ighalo. Še dva gola več je zabil Jamie Vardy iz Leicester Cityja.

"Star sem 22 let in moram se sprijazniti z realnostjo. Mino ima tudi dober odnos s trenerjem, v predsezoni smo se pogovarjali. Včasih moram poslušati o sebi in o tem, kaj moram storiti na igrišču. Tako je, kot da bi spustil zver z verige: 'Pojdi na zelenico in nam pokaži kaj znaš," je svojega strogega agenta še opisal Lukaku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.