Šport > Nogomet
21 ogledov

Agent potrdil: Lewandowski blizu Bayerna

Robben Lewandowski Borussia Dortmund Bayern Liga prvakov finale London Wembley EPA
Najslabše varovano skrivnost v Nemčiji, dejstvo, da je napadalec Borussie Dortmund Robert Lewandowski tik pred prestopom v Bayern, je v ponedeljek po trenerju Juppu Heynckesu potrdil še agent poljskega reprezentanta Cezary Kucharski. A prestop še ni končan, je zatrdil.

"Za nas je jasno, ampak ničesar še nismo podpisali. Kluba se morata še dogovoriti," je za poljsko televizijo TVN24 dejal Cezary Kucharski, zastopnik poljskega napadalca Roberta Lewandowskega.

Prvega strelca Borussie Dortmunda že dlje časa povezujejo z odhodom k Bayernu, s katerim je Dortmund izgubil sobotni finale Lige prvakov, v bavarsko prestolnico pa je pred tedni šokantno že "prebegnil" soigralec poljskega napadalca Mario Götze.

Kucharski je še zatrdil, da bodo nove podrobnosti znane v roku treh tednov. Po prestopu Götzeja, ki bo k Bayernu odšel v zameno za 37 milijonov evrov, je o skorajšnjem prihodu Lewandowskega spregovoril tudi Bayernov trener Jupp Heynckes.

Bayern bi lahko ustvaril novo dobo

"Mario Götze je že tam, Robertu Lewandowskemu pa ne bo treba več dolgo čakati. Potem ima moštvo dva napadalna nogometaša vrhunske kakovosti. Možno je, da bi s pravimi nakupi Bayern v Evropi ustvaril neko novo dobo," je po finalu na Wembleyju dejal Heynckes.

Tabloid Bild je že aprila poročal, da se je Bayern dogovoril za prestop dveh nogometašev – eden naj bi prišel poleti, drugi pa šele čez eno leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.