Šport
36 ogledov

Agent: Samo bla, bla, bla

paul pogba EPA
Paul Pogba je po navedbah angleških medijev novopečeni član Manchester Uniteda, kar pa je znova odločno zanikal nogometašev agent Mino Raiola.

Francoski reprezentant ostaja osrednja tema poletnega prestopnega roka. Po poročanju športnega časnika L'Equipe sta se Manchester United in Juventus dogovorila o podrobnostih prestopa domnevno najdražjega nogometaša na svetu. O odškodnini v višini 125 milijonov evrov pišejo tudi številni angleški mediji.

Pogba naj bi tako postal daleč najdražji nogometaš vseh časov, saj bi angleški velikan za njegov prestop odštel kar 25 milijonov več, kot jih je Real Madrid plačal Tottenhamu za Garetha Bala.
José Mourinho je ob zadnjem snidenju z novinarji priznal, da potrebuje še eno okrepitev, vendar ni želel razkriti, ali gre za vezista Juventusa. ''Ne morem potrditi in ne morem zanikati. Prvič zato, ker se mi ne zdi prav, da govorim o igralcih iz drugih klubov. Pogba je nogometaš Juventusa in ne Manchester Uniteda. Lahko rečem le, da je odbor opravil fantastično delo in ugodil 75 odstotkom mojih želja,'' je povedal portugalski strateg.

''Prosil sem jih za štiri različne profile nogometašev. Izpolnili so 75 odstotkov. Do 31. avgusta moramo izpolniti še 25 odstotkov, tako da smo v zelo dobrem položaju. Mirni smo. Vemo, kakšen profil igralca iščemo. Imamo tri kandidate, ki ustrezajo temu profilu. Prepričan sem, da bodo gostod Woodward in lastniki pripeljali igralca, ki ga potrebujemo za ravnotežje v ekipi,'' je dodal Mourinho.

Na poplavo govoric, da je Pogba že član Manchester Uniteda, se je odzval agent Mino Raiola. ''Kar zadeva Paula Pogbaja, nismo sklenili nobenega dogovora. Samo bla, bla, bla,'' je zapisal zloglasni agent, ki poleg Pogbaja skrbi tudi za Zlatana Ibrahimovića in Maria Balotellija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.