Šport > Nogomet
18 ogledov

Agent trdi: "Birsa ne bo posojen Brescii"

birsa milan genoa serie a EPA
Valter Birsa bo v novi sezoni nosil dres Rossonerov in ne bo posojen drugoligaški Brescii.

Po prestopu Valterja Birse v vrste AC Milana so se hitro začele širiti govorice, da bo slovenski reprezentant iz San Sira takoj posojen v Brescio, ki nastopa v Serie B.

Birsin agent Alberto Maria Fontana pa je prek Twitterja zatrdil, da njegov varovanec ne bo odšel na posojo. "Birsa se ne bo pridružil Brescii. Ostal bo v Milanu in je zelo vznemirjen in navdušen, da bo lahko nosil majico Milana," je zapisal Fontana, njegov zapis pa je hitro prenesel tudi klubski Twitter račun.

Menjava za Malijca

Po neuradnih informacijah sta se v četrtek zvečer podpredsednik Milana Adriano Galliani in predsednik Genoe Enrico Preziosi dogovorila za menjavo. V prestolnico Lombardije bo odšel Birsa, v nasprotno smer pa malijski reprezentant Bakaye Traoré.

Birsa je v lanski sezoni kot posojen nogometaš Genoe igral za Torino, za katerega je na 17 tekmah zabil dva gola. Za slovensko reprezentanco je ofenzivni vezist na 62 tekmah dosegel štiri zadetke. Pred prestopom v Italijo je Šempetrčan branil barve Gorice, Sochauxa in Auxerra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.