Šport > Nogomet
33 ogledov

Agüero februarja ne bo igral

Agüero Manchester City Arsenal Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Manchester City bo moral mesec preživeti brez svojega najboljšega strelca, Argentinca Sergia Aguera.

Argentinski reprezentant Sergio Kun Agüero si je pri zmagi Manchester Cityja proti Tottenhamu (5:1) poškodoval stegensko mišico, da bo moral počivati štiri tedne, pa predvideva trener Cityja Manuel Pellegrini.

"Zdravniki časa njegovega počitka niso točno določili. Celjenje poškodbe se lahko tudi zavleče, vsi mi pa upamo, da bi se vrnil še prej. Ne glede na dejstvo, da je za nas izredno pomemben igralec, pa verjamem, da se ga bo dalo nadomestiti, ali bo na njegovo mesto vstopil Alvaro Negredo, Edin Džeko ali Stevan Jovetić, pa še ne vem," je dejal Pellegrini, ki je Argentinca na tekmi proti Tottenhamu zamenjal po prvem polčasu.

Aguero, ki je za City letos že dosegel 26 golov, naj bi zagotovo izpustil prvo tekmo 1/16 finala proti Barceloni in tekmo pokala FA proti Chelseaju.To gre na roko aktualnemu španskemu prvaku, katerega obramba se je tako vsaj za eno izognila enemu najboljših strelcev na Otoku

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.