Šport > Nogomet
19 ogledov

Alba: "Messijeve zmerljivke je slišal le Callejón"

Özil Alba Real Madrid Barcelona pokal Copa del Rey polfinale EPA
Branilec Barcelone Jordi Alba je spet odprl fronto z Realom Madridom. Katalonec je na četrtkovi novinarski konferenci podal svoje mnenje o aktualnih dogodkih, a tudi o dogajanju po zadnjem "El Clásicu" na Santiagu Bernabéu, kjer naj bi Lionel Messi pomočnika trenerja Reala Aitorja Karanko ozmerjal z "Mourinhovo lutko".

"Ne gre za to, ali je (Callejón, op. a.) prelomil način obnašanja, ampak zdi se, da je ta dogodek videl le on. Jaz osebno nisem videl ničesar, tako kot nihče izmed soigralcev. Ne vem, ali je temu treba posvečati veliko pozornosti. Kot pravijo - vse ostane na igrišču," je na novinarski konferenci v Barceloni dejal Jordi Alba.

Obtožbe med taboroma Reala Madrida in Barcelone so po zadnjem "El Clásicu" na Santiagu Bernabéu letele na vse strani. Enkrat za spremembo se je v središču znašel Lionel Messi, ki se je med tekmo zapletel v izmenjavo mnenj z Álvarom Arbeloo in Xabijem Alonsom, Arbeloo pa po poročanju nekaterih medijev nato verbalno napadel še na parkirišču pod stadionom.

Messijev srd je občutil tudi pomočnik Joséja Mourinha, Španec Aitor Karanka, ki naj bi ga Argentinec ozmerjal z "Mourinhovo lutko". Besede Messija je na nedavni novinarski konferenci potrdil Realov nogometaš José Callejón, ki je dejal, da je slišal Argentinčev izpad.

Leo najboljši vseh časov

"O Leu lahko razen tistega nogometnega povem, da je izvrstna oseba in zelo skromen fant, in čeprav je osvojil že vse in ima štiri zlate žoge, še naprej dokazuje, da je najbolj skromen, kar je na koncu tisto, kar šteje - ne le v svetu nogometa, ampak tudi v življenju. Kar se je po tekmi govorilo o njem - vsi ga poznamo, zato vemo, kakšen je, in na koncu govorimo le o nogometu, kar si želijo govoriti ostali, pa je njihova stvar," je dodal Alba.

Nekdanji član Valencie je ob napovedanem podaljšanju pogodbe argentinskega čudežnega dečka dejal, da je njegov soigralec, ki je tako kot on levičar, najboljši nogometaš ne le na svetu, ampak vseh časov.

"To je dobra novica za vse navijače Barcelone, saj je pokazal, da je najboljši na svetu in v zgodovini. To je dobra novica za vse nas in moramo se truditi, da se bo počutil čim bolje," je zaključil Alba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.