Šport > Nogomet
20 ogledov

Alexis izpustil trening: kazen 6.000 €!

Alexis Sanchez na tekmi Real Sociedad-Barcelona EPA
Poškodovani Čilenec Alexis Sánchez bo moral plačati šest tisoč evrov kazni, potem ko 14. septembra ni prišel na regeneracijski trening Barcelone. Novinec pri Kataloncih se je le štiri dni prej poškodoval na tekmi proti Real Sociedadu, kluba pa po poročanju El Munda Deportiva ni prepričal s svojimi razlogi za odhod, zato mu je trener Josep Guardiola izrekel denarno kazen.

Nekdanji soigralec Samirja Handanovića pri Udineseju, čilski reprezentant Alexis Sánchez, naj bi še nekaj časa okreval po poškodbi, toda novi nogometaš FC Barcelone se mora ukvarjati tudi z drugimi rečmi. Medtem ko se z reprezentanco Čila mudi na pripravah pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji, je v Španiji udarila vest, da ga je njegov klub kaznoval s šest tisoč evri.

Po poročanju El Munda Deportiva je Sánchez prekršil pravila in predčasno zapustil regeneracijski trening 14. septembra, le štiri dni po tem, ko se je poškodoval v San Sebastianu. Trener Josep Guardiola je privrženec strogega režima, ki se mu morajo podrediti vsi nogometaši. Sánchez bi moral tako po kosilu ostati skupaj s soigralci, z drugimi poškodovanimi igralci pa ga je čakala še regeneracijska terapija, ki pa jo je iz do zdaj neznanih razlogov izpustil. O kazni je Guardiola obvestil vse tri kapetane moštva, Carlesa Puyola, Xavija Hernándeza in Víctorja Valdésa, od Čilenca pa ne bo zahteval, da se pred soigralci opraviči. Kot poročajo iz Katalonije, naj bi bilo to le opozorilo pred nadaljnjimi (strožjimi) ukrepi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.