Šport > Nogomet
22 ogledov

"Ali ima prihodnost v klubu? Da!"

Torres Bayern Chelsea evropski superpokal Praga finale Reuters
Navkljub ostrim besedam v zadnjem času, trener Chelseaja Jose Mourinho še vedno računa na Fernanda Torresa.

Nekaj neprepričljivih tekem londonskega nogometnega kluba Chelsea je izpostavilo težave, ki jih ima klub v napadu. Tudi trener Jose Mourinho je že napovedal prevetritev napadalne vrste, ki se ji bo poleti priključil vsaj en novinec, pod vprašajem pa je tudi prihodnost trenutnih izbir, Samuela Eto'a, Dembe Baja in Fernanda Torresa. No, stališče do slednjega je Portugalec dan po porazu proti PSG-ju v četrfinalu lige prvakov vendarle nekoliko omilil.

"Očitno je, da si želimo, da bi dosegel več zadetkov, toda ali ima prihodnost v klubu? Da!" je o Špancu, ki je letos dosegel vsega devet zadetkov dejal njegov trener. "V obdobju igranja za ta klub je imel svetle trenutke, nekateri izmed teh pa so bili izjemno pomembni. Trdo gara za moštvo in veliko pripomore k uspehom," je Mourinho še dejal o Torresu, ki je leta 2011 za kar 50 milijonov britanskih funtov k modrim prestopil iz vrst Liverpoola. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.