Šport > Nogomet
31 ogledov

Ali si je Suárez zaslužil izključitev?

luis suarez EPA
Urugvajski napadalec je v drugem polčasu odločil tekmo Barcelone in Atlético Madrida, pred tem pa si je privoščil umazano potezo, zaradi katere bi lahko predčasno končal pod prho.

Barcelona je po preobratu na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov premagala Atlético Madrid (2:1).

Mož odločitve je bil Luis Suárez, ki je v 63. minuti izenačil zadetek Fernanda Torresa, dobrih deset minut kasneje pa postavil končnih 2:1 v korist aktualnih prvakov najmočnejšega klubskega tekmovanja na svetu.

Veliko prahu je tako med tekmo kot po njej dvignila izključitev Torresa, ki je v desetih minutah po doseženem zadetku prejel dva rumena kartona in v 35. minuti moral zapustiti igrišče.

Izključitev pa bi si po mnenju nekaterih zaslužil tudi Suárez, ki je pred tem brcnil branilca Juanfrana, potem ko je ta že zdavnaj oddal žogo. Sodniki so incident v celoti spregledali.

Nekateri navijači so na družabnih omrežjih pozivali k naknadni kazni za napadalca Barcelone, zadnjo besedo pa bo imela Evropska nogometna zveza (UEFA) in njeni pristojni organi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.