Šport > Nogomet
20 ogledov

All stars: Primorci uspešni v Celju

Branilci naslova Celjani (v belih dresih) imajo po treh tekmah štiri točke. (Fot Žurnal24 main
V celjski dvorani Golovec se je začel tradicionalni turnir All Stars v nogometu na odboj. Uvodni dan so bile na sporedu prve tekme v dveh predtekmovalnih skupinah. Prednjačijo primorska moštva.
V soboto bodo preostala srečanja predtekmovanja na sporedu med 12.30 in 16.00, sledili bodo četrtfinalni obračuni (od 16.00 do 18.00), nato polfinalni tekmi (vse te tekme bodo trajale 2 x 10 minut), tekma za tretje mesto bo ob 20.00 (2 x 15 minut), finale pa ob 20.45 (2 x 20 minut). Zadnja dvoboja bo neposredno prenašala tudi TV Slovenija.

Izidi, razpored in lestvice turnirja so vam na voljo tukaj.

Če imajo v skupini A za preboj v četrtfinale možnosti še vse ekipe, pa so si v skupini B bržčas napredovanje že priigrali Primorje, Luka Koper in Hit Gorica. V skupini sta poleg omenjenih klubov še Olimpija Ljubljana in Domžale. Prvi trije imajo po šest točk, zadnja dva pa sta še brez. Iz vsake skupine napredujejo prve štiri ekipe.

V skupini A pa so Rudar Velenje, Maribor, CM Celje, Aluminij in Triglav Gorenjska, vseh pet ekip pa ima še teoretične možnosti za med osem najboljših. Maribor ima po dveh tekmah štiri točke, branilec naslova CM Celje ima štiri točke po treh tekmah, Aluminij in Rudar Velenje imata po tri točke z dveh tekem, Triglav pa dve točki s treh tekem.

Velja omeniti, da nobeno moštvo na turnir ni pripeljalo svojih najboljših mož, med najmlajšimi igralci so nogometaši Maribora in Olimpije. Najvišjo zmago dneva je vknjižilo Primorje, ki je Gorico premagalo s 7:1, v skupini A pa so Mariborčani s 5:1 odpravili Velenjčane. Na lestvici strelcev vodi novopečeni Koprčan Dejan Marjanovič s sedmimi goli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.