Šport > Nogomet
15 ogledov

Alves ne bi nikoli brcal za Real

Alves je takole poziral ob podaljšanju pogodbe z Barço do 2015. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Dani Alves, ki je pred dnevi podaljšal svojo pogodbo s Katalonci – v Barceloni bo ostal vsaj do leta 2015 –, je te dni dejal, da se mu zdi praktično nemogoče, da bi kdajkoli zaigral za Real Madrid.

"V svojem življenju ne bi nikoli nečemu rekel nikoli, toda glede na to, da zdaj igram za Barcelono, se mi zdi nepredstavljivo, da bi kdaj brcal za Real," pravi Brazilec, ki se je z Barcelono kar nekaj časa usklajeval o znesku na novi pogodbi. K odločitvi, da 27-letnik ostane del katalonskega ponosa, je veliko pripomogla tudi njegova žena. Alves je za španske medije še dejal, da je denar pomemben, toda ne prinese sreče. V Barceloni je srečen in če bi že moral kdaj oditi, potem bi odšel v rodno Brazilijo. "Ko se odločaš za prestope ali podaljšanje, je treba pretehtati veliko stvari. Denar je vsekakor pomemben dejavnik, toda ne prinese ti sreče.''

Poleg Reala je tu še en klub, za katerega Alves ne bi nikoli nastopil. In to je? "Prav tako nikoli ne bi igral za Real Betis (Alves je kar šest let brcal za Sevillo, Real Betis pa je velik mestni sovražnik Seville, op. p.)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.