Šport > Nogomet
15 ogledov

Alves: "Pohvale Barçi zelo bolijo realovce!"

Alves novinarska Jokohama Japonska klubsko SP svetovno prvenstvo EPA
Branilec Barcelone Daniel Alves nadaljuje s svojo osebno vojno proti Realu Madridu. Brazilec je tokrat ostre puščice streljal v intervjuju za televizijo Cuatro, kjer je med drugim realovce opozoril z besedami: "Vemo, da morajo še priti sem!"

"Od Reala Madrida ne pričakujemo veliko, vse pohvale na naš račun jih zelo bolijo," je Daniel Alves razlagal v intervjuju za Cuatro, v katerem je govoril o španskem prvenstvu, uspehih z Barcelono, trenerju Josepu Guardioli in morebitnem nakupu njegovega brazilskega rojaka Neymarja. "Niti ekipa niti Guardiola se ne zavedata, kaj nam je uspelo. Ko te ekipe enkrat ne bo več, bo dobila večjo težo. Do smrti bomo sledili Guardioli. Smo z njim. V prihodnosti bodo ljudje znali bolj ceniti njegovo delo. Barcelona ima še naprej željo po pisanju zgodovine," je še pristavil Alves.

Leteči Brazilec je po prihodu iz Seville v štirih letih osvojil 13 trofej in postal nezamenljivi del Barceloninega desnega boka. Katalonci pred vstopom v novo leto sicer zaostajajo za večnimi rivali Realom Madridom, ki jih Alves ne pozabi posvariti na vsakem koraku: "Zaostajamo za njimi v La Ligi, ampak vemo, da morajo še priti sem. Moramo zmanjšati točkovni zaostanek, da bi lahko pričakovali končno zmago in osvojili prvenstvo."

Za konec je Alves spregovoril še o svojem rojaku in dobrem prijatelju Neymarju, ki ga na vsak način želi videti v dresu Blaugrane. "Najboljši trenutek za Neymarja je zdaj," je dejal Alves. "Ne vemo, kako bo čez dve leti. Res je – upam, da bi lahko prišel čim prej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.