Šport > Nogomet
18 ogledov

Američanke dajale številke in poljube "Lewandowskemu"

Lewandowski YouTube šala punce dekleta Dortmund pretvarjanje Youtube
Koliko številk in/ali poljubov bi dobil Robert Lewandowski, če bi se poljski reprezentant in napadalec Borussie Dortmunda sprehodil po ameriških ulicah? To ste si vedno želeli izvedeti.

In ustvarjalci kanala na YouTubu Whatever vam lahko odgovorijo – veliko! Pri Whateverju se ukvarjajo s šalami in socialnimi eksperimenti, tokrat pa so v ogenj poslali enega izmed svojih varovancev, ki močno spominja na poljskega nogometaša Roberta Lewandowskega.

Fant se v dresu Borussie Dortmunda in precej "poljsko" navzgor potegnjenimi nogavicami poda na ulice ameriškega mesta, kjer (skoraj) brez težav dobiva številke mičnih Američank, v nekaterih primerih tudi poljube, na prsi neke oboževalke pa se tudi podpiše.

Po nekajminutnem prepričevanju trenerja nekega nogometnega moštva mu ta celo dovoli, da kot "profesionalec, ki igra za Borussio Dortmund", nagovori ekipo, ki ji položi na srce: "Ne zadenete ... Dokler ne zadenete! Okej?"

Takole so pri Whateverju že zaigrali izgubljenega in zaljubljenega Lionela Messija, ki išče Andrésa Iniesto in Xavija Hernándeza:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.