Šport > Nogomet
20412 ogledov

Ameriška športna junakinja med prenosom v živo pokazala več, kot bi želela

Megan Rapinoe Profimedia
Ameriška nogometna reprezentantka je po nesreči pokazala svoje gole prsi.

Ameriška nogometašica Megan Rapinoe se te dni nahaja v centru pozornosti večine svetovnih medijev, potem ko je z reprezentanco ZDA osvojila Svetovno prvenstvo.

Megan Rapinoe | Avtor: Epa Epa

Toda izvrstna nogometašica še bolj kot s svojimi neverjetnimi potezami na igrišču ter zadetkom v finalu Svetovnega prvenstva proti Nizozemski članke polni s svojim kontroverznim obnašanjem izven nogometnih igrišč.

Pod njene kontroverzne poteze se smatra poljubljanje s svojo partnerico na vsakem možnem koraku, sporočila proti Donaldu Trumpu ter stopnja arogance, ki jo je pokazala do enega dečka med podelitvijo ESPY nagrad.

Donald Trump Bojkot Šport Ameriška športna megazvezdnica: "Je*i se, Trump!"

Prav med podelitvijo omenjenih nagrad pa je Megan znova šokirala javnost, saj je tekom prenosa v živo po nesreči pokazala svoje gole prsi. Oziroma, če smo natančnejši, ji je ena pobegnila iz dekolteja.

 

Komentarjev 9
  • Žurnalček 11:42 18.julij 2019.

    Jebala vas lezbo sisa !

  • Zdenka Lorenčič 11:41 16.julij 2019.

    Ja, več kot bi si želela? Naj se raje skrije nekam, lezbača neumna!

  • Janez_53 10:54 16.julij 2019.

    Če se nekdo tako obleče, najbrž ŽELI kaj pokazati, se vam ne zdi? In pokazati dobre joške ni smrtni greh. Bolj so problematični svetohlinci, ki iz tega znajo napraviti celi cirkus in bi najbrž najraje "grešnico" kar okopali v žegnani ...prikaži več vodi, da bi iz nje izgnali hudobca.