Šport > Nogomet
80 ogledov

Ancelotti bo dobil pomoč

Carlo Ancelotti Bayern EPA
Po pisanju časnika Sport Bild se bo nemški nogometni velikan Bayern München okrepil tudi na strokovnem področju.

Italijanskemu trenerju Carlu Ancelottiju naj bi v prihodnji sezoni pomagal nekdanji francoski reprezentant in igralec bavarske ekipe Willy Sagnol, ki je v preteklosti vodil francosko izbrano vrsto do 21 let in Bordeaux.

Nemški časnik je zapisal, da sta se Sagnol in Ancelotti naključno srečala v kanadskem Vancouvru, po pogovoru pa spoznala, da bi lahko sodelovala. Francozu naj bi šlo v prid tudi dejstvo, da je med letoma 2000 in 2009 igral za Bayern, poleg nemškega in angleškega pa aktivno govori tudi italijanski jezik.

Ob tem je po decembrskem odhodu Ancelottijevega najtesnejšega pomočnika Paula Clementa v valižanski Swansea, ki nastopa v angleški Premier League, nastala določena "praznina" na klopi Bayerna. To pomembno vlogo sta nato do konca minule sezone opravljala Ancelottijev sin Davide ter Hermann Gerland, ki pa je po koncu sezone prevzel vajeti mladinske nogometne šole Bayerna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.