Šport > Nogomet
31 ogledov

Ancelotti: "Ponudili so mi Torresa"

Carlo Ancelotti Fernando Torres Reuters
Novi trener na hitro obogatelega Paris Saint-Germaina (ne, niso zadeli sedmice), Italian Carlo Ancelotti, je v pogovoru za Daily Mail razkril, da so mu po prihodu v Pariz agenti ponujali številne nogometne zvezdnike, tudi Fernanda Torresa (Chelsea) in Dimitra Berbatova (Manchester United).

"V tem januarskem prestopnem roku je veliko izbire. Želite imena?" naj bi za Daily Mail dejal Carlo Ancelotti. "OK, zdaj vam bom povedal imena igralcev, ki jih agenti ponujajo na tržišču, uradno ali neuradno: Cárlos Tévez (Manchester City, op. a.), Fernando Torres (Chelsea), Dimitar Berbatov (Manchester United), Roman Pavljučenko (Tottenham Hotspur), Edinson Cavani (Napoli), Fernando Llorente (Athletic Bilbao)."

Ancelotti je med svojo epizodo pri Chelseaju že sodeloval s Fernandom Torresom, ki ga je njegov nekdanji klub iz Liverpoola pripeljal v zameno za rekordnih 50 milijonov funtov na začetku leta 2011, Ancelotti pa je klub zapustil še isto poletje brez osvojenega naslova v svoji drugi sezoni. Italijanski strateg lahko v svoj novi klub Paris Saint-Germain, podprt s katarskimi milijoni, pripelje praktično vsakega nogometaša, ki je ali ni na tržišču, tudi Torresa.

Ancelottijevo razkritje imen bo še dodalo polena na ogenj špekulacij, ki španskega napadalca povezujejo z odhodom s Stamford Bridgea, čeprav je v zadnjih kolih spet pokazal nekaj izjemnih potez, na zadnji domači tekmi proti Sunderlandu pa so mu navijači Chelseaja celo skandirali, potem ko je z izjemnim strelom s škarjicami stresel okvir gola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.