Šport > Nogomet
26 ogledov

Ancelotti pozabil na angleščino: "Ne razumem ..."

Ancelotti Real Madrid trening priprave Valdebebas Youtube
Ob intenzivnem učenju španščine je Carlo Ancelotti, novi trener Real Madrida, očitno pozabil na angleščino, ki jo je uporabljal še kot trener Chelseaja.

Na sobotni novinarski konferenci, njegovi prvi po uradni predstavitvi pri Real Madridu, je Carlo Ancelotti namreč "zmrznil" po zapletenem vprašanju v angleščini, ki mu ga je namenila novinarka spletnega portala Madridismo.org.

"Pozdravljeni, 'mister'. Želim vas vprašati ... Omenili ste, da so igralci utrujeni, še posebej lani pa je imel Madrid zelo težek začetek sezone, govorilo se je, da so bili igralci verjetno utrujeni po Euru in pripravah v tujini. Kako se pripravljate tokrat, da bi bili igralci stoodstotno pripravljeni in spočiti, ko se bo sezona začela?" se je glasilo vprašanje.

Uči se špansko

Ancelotti, ki je svoje legendarne obrvi povzdignil takoj, ko je slišal angleščino, se je le nasmehnil in odvrnil: "Učim se špansko in nisem razumel prav ničesar v angleščini!" Sledil je krohot zbranih predstavnikov sedme sile, Ancelotti pa je po krajšem prevodu novinarko vprašal, če želi odgovor v angleščini ali španščini.

Žal ne vemo, če ga je "mučila" še naprej ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.