Šport > Nogomet
19 ogledov

Ancelotti prevzel PSG

carlo ancelotti leonardo psg
1/7
EPA
Po pričakovanjih je Carlo Ancelotti na klopi Paris St. Germaina zamenjal Antoina Kombouareja, ki je odstopil. Italijanski strateg je podpisal dvoinpolletno pogodbo, z letno plačo šest oziroma sedem milijonov evrov pa bo postal najbolje plačani trener v zgodovini francoskega nogometa.

Italijan Carlo Ancelotti je tudi uradno postal novi trener francoskega nogometnega prvoligaša Paris St. Germaina. Dvainpetdesetletni strokovnjak je s pariškim klubom, ki ga bogato finančno podpira katarska družba Qatar Sports Investments, podpisal dvoinpolletno pogodbo.

Ancelotti, ki je v svoji trenerski karieri vodil Reggiano, Parmo, Juventus, Milan in Chelsea, je na trenerskem stolčku zamenjal Antoina Kombouareja, ki je danes odstopil z mesta trenerja.

Francoski mediji poročajo, da bo Ancelotti postal najbolje plačani trener v zgodovini francoskega nogometa. Italijan naj bi namreč letno prejemal med šest oziroma sedem milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.