Šport > Nogomet
7 ogledov

Ancelotti: PSG ni vreča brez dna

Carlo Ancelotti Reuters
Italijanski strateg Carlo Ancelotti je potrdil, da si pri Paris Saint Germainu v svoje vrste še vedno želi pripeljati Pata in Kakaja, a opozoril, da ne bodo razmetavali z denarjem. PSG zvečer gosti Evian, tekmo med Saint-Etienneom in Lorientom zaradi zaledenelega igrišča po desetih minutah odpovedali.

Pariški klub podprt s katarskimi milijoni je bil zelo blizu, da bi že v ravnokar končanem zimskem prestopnem roku v svoje vrste uspel pripeljati Alexandra Pata, a je na koncu vse propadlo. Carlo Ancelotti in športni direktor Leonardo pa se ne predajata, če se bo le ponudila priložnost bosta napadalca Milana poskušala pripeljati v PSG. Za nameček pa bosta v prihodnosti poskušala pripeljati še njegovega rojaka Kakaja iz Reala.

"Jaz se nisem pogovarjal s Patom, toda iz Milana so sporočili, da ne želijo prodati in za mene se je zgodba s tem končala. Naša prioriteta je napadalec svetovnega kalibra, Pato pa ni edini, ki ga spremljamo, čeprav je govora o nogometašu, ki izpolnjuje naša pričakovanja," je dejal Ancelotti in se dotaknil še Kakaja: "Pri Kakaju je situacija nekoliko drugačna. Seveda bomo, če se ga bo Real odločil prodati, krenili v akcijo, a nam to ni najpomembnejše, saj imamo Pastoreja in Meneza. Po drugi strani pa se za igralca kot je Kaka vedno lahko naredi mesto v ekipi."

Za konec pa je Ancelotti še sporočil, da na Parku princev ne razpolagajo z vrečo brez dna: "To se je zgodilo v primeru Teveza. Do dogovora nismo prišli, ker je bila njegova plača prevelika za nas. To naj bo tudi sporočilo vsem, ki mislijo, da bodo z lahkoto vzeli denar od PSG."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.