Šport > Nogomet
14 ogledov

Ancelotti zanikal govorice o odstopu

"Moja usoda je v rokah Romana Abramoviča," zatrjuje Ancelotti. (Foto: Reuters)
1/9
Žurnal24 main
Trener Chelseaja Carlo Ancelotti se je pridružil izjavi kluba in zanikal govorice, ki so ga povezovale z odstopom z mesta trenerja. Modri v torek gostijo Žilino. Novopečeni očka Valter Birsa z AC Milanom.
Imam pogodbo do leta 2012, tukaj, v tem klubu. Velikokrat sem že dejal, da bi rad ostal tu. Nimam rad samo kluba, ampak tudi igralce.
Carlo Ancelotti

Po nekaj težkih tednih na klopi Chelseaja, ki so vključevali poraza proti Sunderlandu in Birmingham Cityju ter šokantno "košarico" pomočniku Rayju Wilkinsu, je trener modrih Carlo Ancelotti ostro obsodil govorice, ki so ga povezovale s predčasnim odhodom iz britanske  prestolnice. V nedeljo se je namreč začelo šušljati, da naj bi Italijan ponudil odstop, ki pa ga klub ni sprejel. GALERIJA TRENINGA CHELSEAJA

Chelsea je zavrnil govorice kot "absolutni nesmisel", saj naj bi Ancelotti med drugim kontaktiral tudi Ligaško združenje trenerjev (LMA), s katerimi se je pogovarjal o svoji prihodnosti. "Ne vem, ali bom danes razjasnil svoj položaj ter končal te govorice in špekulacije," je povedal Ancelotti. "Te govorice so popolnoma neresnične. Ne vem, zakaj so prišle na dan. Nisem govoril z LMA. Oni so me poklicali prejšnji večer, ko sem bil doma, tiho, in me vprašali, kaj se dogaja," je še dodal.

"Imam pogodbo do leta 2012, tukaj, v tem klubu. Velikokrat sem že dejal, da bi rad ostal tu. Nimam rad samo kluba, ampak tudi igralce," je dušo izlil italijanski trener. Za izhod iz rezultatske krize bo v Ligi prvakov za to dobra priložnost, saj na Stamford Bridge prihaja slaba Žilina.

Očka Birsa za biti ali ne biti proti AC Milanu
Slovenski reprezentant Valter Birsa je v noči na soboto postal oče, saj mu je življenska sopotnica Maja v Postojni povila sina Nolana (čestitke!). Ali je bil navdih za ime Kevin Nolan (Newcastle), še ni znano, dejstvo pa je, da Birso čaka izjemno pomembna domača tekma proti AC Milanu. Rossoneri bi se z zmago pri Auxerru že uvrstili v izločilne boje, medtem ko bi Francozi dokončno ostali brez možnosti. V nasprotnem primeru bi Auxerre z zmago prehitel Milan in imel pred zadnjo skupinsko tekmo 8. decembra izjemno priložnost za zgodovinski podvig.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.