Šport > Nogomet
57 ogledov

Andjelković za dve leti v Olimpijo

Andjelković bo rumeni dres zamenjal z zelenim. (Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
V Olimpiji so po porazu s Koprom reagirali in se obrambno okrepili. Dveletno pogodbo s klubom že podpisal Milan Andjelković, v zadnjih sezonah nogometaš Celja.

Za Žurnal24 je novico potrdil tudi sekretar NK Olimpija Sanel Konjević. Ljubljanski branilec bo tako okrepil defenzivo zmajev, ki je v tej sezoni še kako šepala. S tem naj okrepitev pred koncem prestopnega roka v edinem ljubljanskem prvoligašu še ne bi bilo konec. Zmaji zasedajo predzadnje mesto v Prvi ligi, zapustila pa sta jih športni direktor Simon Sešlar in trener Safet Hadžić.

Odbor sprejel odstopa Sešlarja in Hadžića
Kot piše STA, so iz Olimpije sporočili, da je izvršni odbor sprejel odstopni izjavi športnega direktorja Simona Sešlarja in trenerja Safeta Hadžića, ki pa bo naloge glavnega trenerja opravljal do imenovanja novega.

Izvršni odbor Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana je na torkovi korespondenčni seji sprejel odstopni izjavi športnega direktorja Simona Sešlarja in trenerja Safeta Hadžića, so sporočili iz ljubljanskega prvoligaša. Kot so pri Olimpiji še zapisali v izjavi za javnost, se je Safet Hadžić s klubom dogovoril, da bo naloge glavnega trenerja opravljal do imenovanja novega.

Sešlar in Hadžić sta odstopni izjavi podala v ponedeljek, dan po porazu v Stožicah proti Luki Koper (1:2). Po poročanju nekaterih medijev naj bi zmaje zapustil tudi branilec Damjan Ošlaj, ki ni zadovoljil pričakovanj Olimpije.

Izvršni odbor kluba, v katerem so poleg predsednika Izeta Rastoderja še Katarina Benedik, Gorazd Čuk in Franci Zavrl, bo novega trenerja članskega moštva predstavil v kratkem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.