Šport > Nogomet
26 ogledov

Andjelković želi v Ligo prvakov

Siniša Andjelković (levo) se je že znašel v lovkah italijanskih novinarjev. (Fot Nino Verdnik
Pred kratkim je bil njegov odhod iz Maribora v Palermo uradno potrjen, Siniša Andjelković pa je že spregovoril za najbolj znani italijanski športni časopis La Gazzetta dello Sport.

 "Izpolnile so se mi sanje. Vedno mi je bila všeč Serie A. V Palermu je izjemno vzdušje. Tako Armin Bačinović kot Josip Iličić sta tam dokazala svojo vrednost, upam, da bom sam storil enako," je dejal Kranjčan Siniša Andjelković.

"Moj vzornik je Juventusov Giorgio Chiellini, nekoč si želim doseči njegovo raven. Sledil bom navodilom Delia Rossija, o katerem sta mi Josip in Armin zagotovila, da je pravi mojster nogometa. Ko smo igrali proti Palermu z Mariborom, sta me posebej navdušila Javier Pastore in Abel Hernandez, prav tako pa tudi Fabrizio Miccoli. Če bomo dobro izkoristili svoj potencial, se lahko s takšnimi igralci prebijemo v Ligo prvakov," ima smele načrte Andjelković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.