Šport > Nogomet
34 ogledov

Anđelković ni več član Olimpije

Jun, Andjelković, Olimpija, Austria Reuters
Na uradni spletni strani Olimpije Ljubljane (www.nkolimpija.si) so v torek sporočili, da so z branilcem Milanom Anđelkovićem sporazumno prekinili pogodbo, ki bi se sicer iztekla 30. junija. Branilec, ki naj bi imel ponudbe iz tujine, je zdaj tudi uradno prost igralec.

"Obe strani sta se že več mesecev dogovarjali o morebitnem podaljšanju sodelovanja, a do končnega dogovora ni prišlo. Osrednji branilec je k Olimpiji prišel avgusta 2010, v slabih dveh letih pa je v zeleno-belem dresu odigral 47 prvenstvenih tekem in dosegel štiri gole," so zapisali na uradni spletni strani Olimpije Ljubljane.

"Milanu se zahvaljujemo za vse in mu želimo veliko uspeha pri nadaljevanju športne poti. Vrata Olimpije mu bodo vedno odprta," so še dodali. Zeleno-bele so pred uradnim odprtjem poletnega prestopnega roka sicer že okrepili branilec Aris Zarifović, vezist Damjan Trifković in napadalec William Frankiln Vicente.

Moštvo trenerja Ermina Šiljaka je že začelo priprave na sezono 2012/13. Znano je že, da se bodo zmajčki 27. junija v Stožicah na prijateljski tekmi pomerili s Crveno zvezdo, prvi obračun pa jih čaka že v četrtek, 14. junija v Zrečah, kjer bo nasprotnik zmajev ukrajinska Zarja Lugansk.

Pet dni kasneje (19. junija) se bo Olimpija pomerila še z gruzijskim podprvakom Metalurgom Rustavijem, 23. junija pa sledi še srečanje z Austrio Dunaj v avstrijskem Veldnu, kjer bo proti nekdanjim soigralcem zaigral tudi slovenski reprezentant Dare Vršič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.