Šport > Nogomet
8 ogledov

Anđelković po trku z Novakovićem v bolnišnici

Siniša Andjelković (levo) se je že znašel v lovkah italijanskih novinarjev. (Fot Nino Verdnik
Na današnjem treningu slovenske nogometne reprezentance, ki jo v petek čaka kvalifikacijski dvoboj z Albanijo, v torek pa s Ciprom, sta nesrečno trčila reprezentanta Siniša Anđelković in Milivoje Novaković.

Siniša Anđelković je utrpel poškodbo v predelu prsnega koša, tako da so ponj prišli reševalci in ga nemudoma odpeljali na zdravniške preglede v jeseniško bolnišnico. Zdravnik reprezentance, dr. Matjaž Vogrin, je pred prihajajočima tekmama kvalifikacij za SP 2014 proti Albaniji in Cipru sporočil, da na srečo ne gre za hujšo poškodbo.

"Med današnjim dopoldanskim treningom je prislo do poškodbe reprezentanta Siniše Anđelkovića. V dvoboju s soigralcem je prejel udarec v prsni koš," je sporočil Vogrin. "Zaradi hudih bolečin in težav z dihanjem je bil urgentno prepeljan v jeseniško bolnišnico, kjer pa so preiskave na srečo pokazale, da ne gre za resno poškodbo. Siniša je po pregledih in oskrbi že zapustil bolnišnico. Počuti se bolje in se bo soigralcem na treningih priključil ko bodo to dovoljevale bolečine, najverjetneje pa že jutri."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.