Šport > Nogomet
26 ogledov

Angleški nižjeligaš kupil tribuno na eBayu

Tottenham Manchester United Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Angleški nižjeligaš Brightlingsea Regent je moral na svojem stadionu v skladu s predpisi tekmovanja postaviti novo tribuno. Klubski veljaki so jo poiskali kar na eBayu.

Ker so morali pri Brightlingsea Regentu dvigniti kapaciteto svojega stadiona, so se pri angleškem devetoligašu odločili, da pri povečanju števila sedišč (s prejšnjih 50 na 157) uporabijo eBay.

Za tribuno so, verjetno skupaj s poštino in pakiranjem, plačali 6.600 evrov, z njo pa bodo lahko igrali v osmi ligi, če se jim tja po pričakovanjih uspe uvrstiti. Tribuno so po besedah predsednika kluba Terryja Dohertyja, podobno kot bi "skavtirali" igralce, spremljali že dalj časa.

Z lahkoto jo bodo napolnili

"Opazili smo eno tribuno na eBayu pred dvema letoma, od takrat naprej pa ji sledimo," je za BBC Essex dejal Doherty. "Na srečo je bila še vedno tam in upamo, da jo bomo lahko prevzeli na otoku Wight."

Stadion North Road bo zdaj užival v veliko glasnejši podpori, tribuna pa naj bi bila že na poti proti Brightlingseaju.

"Z lahkoto bomo napolnili tribune," je pred tekmo z Bodminom v pokalu FA Vase, morda največji v zgodovini kluba, še povedal zadovoljni predsednik, ki je še razkril, da je tribuna le malo rabljena, saj so jo le enkrat postavili za nek teniški turnir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.