Šport > Nogomet
283 ogledov

Angleški reprezentant udeležen v pretep

Jordan Pickford
Eden izmed pomembnejših članov angleške izbrane vrste je bil vpleten v incident.

Prvi vratar angleške nogometne reprezentance Jordan Pickford je bil udeležen v pretepu. Eden izmed pomembnejših članov izbrane vrste Garetha Southgata na svetovnem prvenstvu je bil vpleten v obračunavanje v lokalu v Sunderlandu, kasneje pa so pesti pele tudi pred njim.

Pri Evertonu, zanj od leta 2017 Pickford igra prav po prestopu iz Sunderlanda za 28,5 milijona evrov, so že sprožili preiskavo dogodka, Pickford pa bo najverjetneje vsaj nekaj časa v nemilosti trenerja Marca Silve. Pri tabloidu The Sun so sicer zapisali, da je nogometaš s prijatelji 'žuriral' cel dan. 

V incidentu jo je sicer lažje skupil tudi varnostnik lokala, ki je ob bližnjem srečanju z angleškim zvezdnikom in njegovimi prijatelji staknil modrico pod očesom.

Pickford naj bi reagiral na zbadljivke, ki so jih proti njemu usmerili navijači Newcastla. Angleški čuvaj mreže je sicer rojen v Washingtonu v bližini Sunderlanda, mladinsko in večji del članske kariere pa je igral prav za istoimenski klub. Največji lokalni rival Sunderlanda je sicer Newcastle, navijači obeh klubov iz severozahoda Anglije pa so v medsebojnih obračunih v preteklosti že povzročili precej incidentov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.