Šport > Nogomet
22 ogledov

'Angležev se ne bojimo!'

Na novinarski konferenci sta selektorju Keku družbo delala njegov kapetan Robert Žurnal24 main
Kapetan slovenske reprezentance Robert Koren je pred zgodovinskim gostovanjem Slovenije na novem Wembleyju že na trnih. Komaj čaka, da se tekma začne.
 
 

Ne smemo se obremenjevati z njihovo posamično kakovostjo. Zaustaviti jih moramo ekipno, razviti svojo igro in si skušati ustvariti kakšno priložnost ter zadeti njihovo mrežo.

Robert Koren

 
Robert Koren je tisti, ki med slovenskimi nogometaši igra najbolj vidno vlogo v Angliji. Čeprav je lani s svojim West Bromwich Albionom izpadel iz prve angleške lige, pa je še vedno sogovornik, katerega mnenje o Angležih največ šteje:

"Jutri nas čaka težka preizkušnja. Dobro smo pripravljeni. Čeprav gre za prijateljsko tekmo, bo tekmovalni naboj pravi. Obe tekmi, ki sta pred nami v nekaj dneh, bomo odigrali maksimalno zavzeto in upam, da bomo rezultatsko uspešni. Jutrišnje tekme pa se že zelo veselim," pravi slovenski kapetan, ki želi zmanjšati lesk številnih zvezdnikov tokratnega tekmeca.

 

Pošljite svoje fotografije!!

Spoštovani bralci in obenem navijači naše reprezentance, ki odhajate na Wembley! Zelo bomo veseli vaših zanimivih fotografij, ki jih lahko kot MMS pošljete na številko 4224 ali pa na elektronski naslov sport@zurnal24.si. Najboljše bodo objavljene.

"Vse te zvezdnike vsi poznamo. Imel sem srečo, da sem proti večini igral. Ne smemo se obremenjevati z njihovo posamično kakovostjo. Zaustaviti jih moramo ekipno, razviti svojo igro in si skušati ustvariti kakšno priložnost ter zadeti njihovo mrežo. Večjih skrivnosti ni. Se pa Angležev ne bojimo. Vemo, kakšna je njihova mentaliteta in kakšen naboj. To bo vse prej kot prijateljska tekma," zagotavlja koroški vezist, edini med izbranci Matjaža Keka, ki je že okusil igranje na sveti travi Wembleyja. In ta sveta trava naj bi bila po poročanju angleških medijev v zelo slabem stanju.

"Slišal sem, da so pred nekaj dnevi zelenico na novo položili. Sam sem se sprehodil po njej in lahko rečem, da je vrhunska. Kot se spodobi za tak stadion," je dvome o zelenici slovitega objekta razblinil Koren.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.