Šport > Nogomet
19 ogledov

Angleži na Sportklubu

Dider Drogba je v prvem kolu Premier League zablestel s tremi zadetki proti WBA. Žurnal24 main
Od naslednje sezone dalje bo najmočnejšo nogometno ligo, angleško Premier League, prenašal Sportklub in ne več Šport TV.
Poslovna skrivnost
Cena. V Telemachu ne želijo razkriti zneska. "Cena odkupa licence za medijske pravice predvajanja tekem Premier lige je poslovna skrivnost in je kot take javnosti ne moremo izdati," je dejal Peter Perčič iz službe za odnose z javnostmi.

"Krivec" za to je podjetje Telemach, ki je za obdobje treh let kupil ekskluzivne pravice za vse vrste televizijskega oddajanja. Licenca velja za vse države bivše Jugoslavije, Telemachov partner pa je televizija Sportklub.

Simeunović je presrečen
Direktor slovenskega Sportkluba je nekdanji vratar slovenske reprezentance Marko Simeunović, ki je ob veliki pridobitvi povedal: "Presrečen sem, da smo dobili najboljšo ligo na svetu. Zdaj lahko rečemo, da imamo vse zvrsti športa pokrite z najboljšimi izdelki. Premier liga v nogometu, Evroliga v košarki, Wimbledon v tenisu. Zadeve se odvijajo po naših željah." Na vprašanje, kdo bo komentiral tekme angleškega prvenstva, je odgovoril: "O tem je prezgodaj govoriti. Lahko pa povem, da imamo zelo kakovostne komentatorje, najboljše v tenisu, košarki – tudi v nogometu jih bomo imeli! Gledalci bodo zadovoljni!" Prav nogomet je bil pri Sportklubu do zdaj najslabše pokrit.

"Lastniki so Madžari!"
Kakšna povezava se skriva med podjetjem Telemach in omenjeno televizijo? Dobili smo informacijo da je v ozadju vsega nek srbski poslovnež, kar pa Simeunović zanika: "Ne, to ni res. Naši lastniki so Madžari, to je uradna informacija!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.