Šport > Nogomet
312 ogledov

Angleži trenirali, nato je zagorelo, novinarja presenetilo med prenosom

stadion Estadi Nacional Profimedia
Evropski podprvaki so se za las izognili težavam.

Angleški nogometaši so na stadionu Estadi Nacional v petek opravili trening pred kvalifikacijsko tekmo z Andoro, tik po tem ko so zapustili objekt, pa je ta zagorel. Ognjeni zublji so med drugim zajeli tudi klop za igralce ob zelenici, zagorela je umetna trava, ki jo uporabljajo na stadionu ter ekran za VAR.

Andorske oblasti so mnenja, da je do požara prišlo po varjenju konstrukcije, ki je bila namenjena za postavitev kamer. Gost dm se je kar nekaj časa valil s stadiona, ki se nahaja v središču mesta in ima kapaciteto okoli 3.000 sedežev, gasilci pa so po prihodu dokaj hitro uspeli umiriti situacijo. Incident je minil brez poškodb. 

Tekma med nogometnim palčkom in evropskimi podprvaki bi morala biti na sporedu nocoj ob 20.45, a so organizatorji kar nekaj časa preučevali nastalo škodo in morebitno tveganje za igralce in navijače. Kasneje je s strani Evropske nogometne zveze le prišla potrditev, da bo dvoboj odigran v predvidenem času.

Angleži so po petkovem treningu na stadionu sicer opravili tudi novinarsko konferenco, novinar televizje Sky Sports pa je tako o požaru lahko poročal kar v živo.

 

stadion Estadi Nacional | Avtor: Profimedia Profimedia

stadion Estadi Nacional | Avtor: Profimedia Profimedia

stadion Estadi Nacional | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice