Šport > Nogomet
25 ogledov

Anži ne pozna meja

Neymar Reuters
Legendarni Roberto Carlos je razkril prihodnje načrte Anžija. Klub iz Mahačkale v prihodnje načrtuje nakup Neymarja, Nicolasa Anelkaja in Robina van Persija. Denar ni problem.

Nekdanji brazilski nogometni reprezentant Roberto Carlos, ki je trenutno trener in igralec ruskega Anžija, je dejal, da moštvo iz Mahačkale načrtuje nakup treh slovitih nogometašev. Brazilec Neymar (Santos), Francoz Nicolas Anelka (Chelsea) in Nizozemec Robin van Persie (Arsenal) so na seznamu želja ruskega milijarderja Sulejmana Kerimova.

"Želimo ustvariti moštvo, ki bo konkurenčno Barceloni, Realu iz Madrida ali Manchester Unitedu. Nekatera moštva imajo morda pomisleke glede odškodnin za igralce, a mi ne spadamo v ta krog. Sulejman Kerimov lahko izpolni vsako tovrstno željo," je za francosko televizijsko postajo Canal Plus dejal Carlos.

Anži je v poletnem prestopnem roku v svoje vrste zvabil Kamerunca Samuela Eto'oja (Inter Milano), Rusa Jurija Žirkova (Chelsea) in Madžara Balazsa Dzsudzsaka (PSV Eindhoven), trenutno pa je na osmem mestu v ruski ligi. Posebnost Anžija je, da ima matično bazo v prestolnici Dagestana, a nogometaši živijo in vadijo v Moskvi ter se ob Kaspijsko jezero vozijo na domače tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.