Šport > Nogomet
25 ogledov

Anži želi Messija in Ronalda!

el clasico ronaldo messi 2011 barcelona real EPA
Direktor Anžija Roberto Carlos je v intervjuju za špansko Marco razkril šokantno novico. Bogati lastnik kluba iz Dagestana Sulejman Kerimov želi v svojih vrstah tako Lionela Messija kot Cristiana Ronalda.

Sulejman Kerimov očitno res ne pozna meja. Potem ko je v dagestanski Anži za 20 milijonov evrov letne plače privabil Samuela Eto'ja, si zdaj poslovnež v svojih vrstah želi še trenutno najboljša nogometaša na svetu. Tako je, prav ste slišali, Kerimov si v svojem klubu želi Lionela Messija in Cristiana Ronalda. Odškodnina za oba sicer znaša neverjetnih milijardo in pol evrov.

"Poskušali ju bomo pripeljati, ko jima bosta potekli pogodbi. Messi je trenutno najboljši na svetu, Ronaldo pa je najboljši igralec Reala. Povsem vseeno mi je, koga od njiju bi uspeli pripeljati. To, kar Messi dela pri Barceloni, je neverjetno. Toda tudi Cristiano Realu pomeni ogromno, je vodja ekipe," je dejal Roberto Carlos in pred koncem še dodal, da njegov šef ne sprašuje za denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.