Šport > Nogomet
14 ogledov

Apatič v Freiburg

Pri 23 letih je Tadej Apatič v slovenski ligi odigral že več kot sto tekem. (Fot Žurnal24 main
Branilec Domžal Tadej Apatič je zadnje dni na preizkušnji pri nemškem Freiburgu, ki trenutno zaseda šesto mesto na lestvici Bundeslige in ima le točko manj od velikega Bayerna.

Naše informacije je potrdil tudi športni direktor Domžal Matej Oražem, ki se bo glede končne odločitve o prodaji Apatiča z ljudmi iz Freiburga pogovarjal že v sredo. "Nimam drugih informacij, kot da je danes (torek, o. p.) opravil trening, jutri (sreda, o. p.) pa bo z ekipo treniral še dvakrat. Z ljudmi iz Freiburga se bomo verjetno slišali jutri (sreda, o. p.) in bodo še oni povedali, kako zadovoljni so z njim. Po mojih informacijah ga je Freiburg spremljal že nekaj časa. Verjetno gre bolj za preverjanje Tadejevega stanja," nam je povedal Oražem, ki tudi že razmišlja o morebitnih naslednikih. Po naših informacijah naj bi bil blizu prihoda v Domžale nogometaš Primorja Jaka Ihbeisheh.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.