Šport > Nogomet
18 ogledov

Aretirali glavnega srbskega huligana

1/9
Žurnal24 main
Italijanska policija je po včerajšnjih incidentih srbskih huliganov, zaradi katerih ni bila odigrana kvalifikacijska nogometna tekma med Italijo in Srbijo, aretirala 17 ljudi. Med njimi je t. i. črni mož Ivan Bogdanov.

Italijanska policija je sporočila, da je aretirala 17 srbskih huliganov, med njimi tudi tetoviranega huligana s črno masko na glavi, ki se je s kleščami lotil rezanja mreže nad tribuno. Šlo naj bi za 28-letnika, Ivana Bogdanova, ujeli pa so ga pred stadionom v Genovi. Skrival se je v enem od avtobusov, s katerimi so se v Italijo pripeljali navijači Srbije.

Okoli 300 srbskih navijačev je že pred tekmo poskrbelo za številne vandalske izpade. Po centru mesta so na mimoidoče in v trgovine metali steklenice in pirotehnična sredstva ter vseskozi izzivali Italijane na spopad. Tekma je bila najprej za 35 minut preložena, nato pa po šestih minutah igre tudi odpovedana. Kakšne sankcije čakajo Srbijo, lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.