Šport > Nogomet
1330 ogledov

Aretirali Messijevega brata

Matias Messi twitter
Argentinski tožilec je zahteval aretacijo Matiasa Messija,

Matias Messi, brat argentinskega superzvezdnika Lionela Messija, je bil aretiran zaradi nezakonitega posedovanja orožja. To so našli na okrvavljenem čolnu s katerim je doživel nesrečo na reki Parana. Tožilec Jose Luis Caterina je izjavil, da Matiasa Messija preiskujejo zaradi ilegalne posesti orožja v 'sumljivem kontektu.' Petintridesetletnik se sicer nahaja v bolnišnici zaradi poškodovane čeljusti.

Messijev odvetnik Ignacio Carbone je dejal, da je njegov klient s čolnom trčil v peščino, zanikal pa je, da bi imel Matias orožje. "Glede na napčno poročanje v nekaterih medijih želi družina Messi Cuccitini pojasniti okoliščine nesreče, ki jo je doživel Matias Messi Cuccitini pri kraju Fighiera, južno od Rosaria. S čolnom z motorjem Mercury 115 je trčil v peščino, nato pa z glavo trčil v vetrobransko steklo in pri tem utrpel poškodbo čeljusti in ureznine po obrazu. Matias je bil prepeljan v bolnišnico, kjer zdaj čaka na operacijo čeljusti ter rekonstrukcijo ustnice. Na srečo ni prišlo do nevroloških poškodb," je v sporočilu za javnost zapisala družina Messi in zanikala, da bi policija na plovilu našla orožje. "Družina zanika obstoj orožja na čolnu, vse informacije glede tega so popolnoma napačne," je še zapisano v izjavi, ki so jo objavili pri časopisu Clarin.

Messijev brat se tokrat ni prvič znašel v težavah. V preteklosti je že povzročil prometno nesrečo, tudi takrat pa so v vozilu našli orožje, aretiran pa je bil tudi že zaradi nedovoljenega posedovanja orožja in napada na uradno osebo. V pretepu s policisti je leta 2015 je utrpel lažje poškodbe obraza, en policist si je poškodoval nogo, drugi pa koleno.

lionel messi Santa Fe Šport Messijev brat udeležen v prometni nesreči
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.