Šport > Nogomet
23 ogledov

Argentinci nori za Pepom: vstopnice pošle v hipu

Del Bosque Guardiola zlata žoga podelitev nagrada Zürich prireditev EPA
Argentino spet daje nogometna mrzlica. Toda poleg mestnega derbija med Boco Juniors in River Platom, ki bo na sporedu v nedeljo, domovino Lionela Messija navdušuje njegov bivši trener Josep Guardiola. Pep, ki bo v Buenos Aires prišel v četrtek, bo predaval pred "razprodanimi tribunami".

Po poročanju španskega športnega dnevnika MARCA bo Josep Guardiola v priljubljenem Teatro Gran Rex predaval o vodenju in delu v ekipi, vstopnice pa so v Buenos Airesu razgrabili v vsega 48 urah. 

"Lahko bi jih prodali petkrat več," so zapisali pri španskem dnevniku, medtem ko so organizatorji za vstopnice zahtevali med 25 in 120 evri, povabila (le enega po glavi) pa so dobili le izbrani mediji.

Bodoči trener Bayerna, ki bo nastopil skupaj z nekdanjim vaterpolskim šampionom in sodelavcem pri Barceloni, Manelom Estiartejem, si je še zaželel, da predavanja ne bi posneli.

Guardiola si je po štirih izjemno uspešnih sezonah pri Barceloni vzel leto dni dopusta, ki ga bo zaključil poleti, ko bo tudi uradno prevzel bavarskega velikana. Nekdanji vezist Španije je pri Barceloni vodil številne argentinske reprezentante, med drugim tudi najboljšega nogometaša sveta Lionela Messija.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.