Šport > Nogomet
16 ogledov

Argentinci v skrbeh za Messija

lionel messi EPA
Argentinska nogometna reprezentanca je z zmago z 1:0 (1:0) sklenila priprave na Copo Americo. Pred domačim občinstvom v San Juanu je tekmo v 31. minuti odločil nogometaš Napolija Gonzalo Higuain.

Selektor Gerardo Martino se je sicer razveselil zmage, po drugi strani pa mu velike skrbi povzroča prvi zvezdnik ekipe Lionel Messi. Napadalca Barcelone je moral v drugem polčasu zamenjati, saj je Messi tožil nad bolečinami v hrbtu.

Na bližnji Copi Americi, ta bo na sporedu med 3. in 26. junijem, bo Argentina na prvi tekmi 6. junija igrala z aktualnimi prvaki iz Čila, ki je nazadnje v finalu v Santa Clari po streljanju enajstmetrovk premagali prav Argentino s 4:1. Letošnja izvedba bo prav posebna, saj turnir slavi 100-letnico, zato bodo na turnirju sodelovale tudi ekipe iz Severne in Srednje Amerike ter s Karibov.

Ponoči je bilo odigranih še nekaj prijateljskih tekem. Urugvaj je premagal Trinidad in Tobago s 3:1 (2:1), Čile je izgubil z Jamajko z 1:2 (0:1), Kostarika pa je z 2:1 (1:1) ugnala Venezuelo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.