Šport > Nogomet
15 ogledov

Argentinski trojček se ne gane iz Cityja

Carlos Tevez Pablo Zabaleta argentinska zastava veselje proslavljanje slavje pro Žurnal24 main
Argentinski trojček Pablo Zabaleta, Sergio Aguero in Carlos Tevez so s svojim položajem pri Manchester Cityju zadovoljni, zato sploh ne razmišljajo o odhodu. Aguera naj bi z zajetnim kupčkom denarja vabili k Real Madridu.

Triindvajsetletni Aguero, ki je za City prispeval odločilni gol za zmago proti Queens Park Rangers, s katerim so si zagotovili prvi ligaški naslov v 44 letih, pa za Real naj ne bi pokazal prevelikega zanimanja. Tako kot njegova argentinska kolega Tevez in Zabaleta, bo tudi on v prihodnje branil barve aktualnih angleških prvakov.

Teveza, ki se je lani neslavno proslavil s sporom z Robertom Mancinijem, so mediji povezovali z Milanom. K rdečečrnim naj bi neuradno presedlal že letošnje poletje. Za Zabaleto pa naj bi se zanimala Barcelona. Prav slednji pa je negiral vse govorice in zatrdil, da bodo vsi trije Argentinci poleti zavrnili morebitne ponudbe za prestop.

"Skupaj smo preživeli veliko časa, Sergio živi le pet minut stran. Odlično je zame, Sergia in Carlosa. Skupaj igramo v državni reprezentanci, poznam pa ju še iz mladinskih ekip. Za nas je to nova izkušnja. Ko zapustiš svojo državo, se naučiš veliko novega. Priložnost, ki jo imamo v Angliji, ima na naše življenje velik vpliv. Drugačna je kultura, drugačen je nogomet in tu resnično uživamo. Manchester je eno najboljših mest v Veliki Britaniji," je za revijo ManC povedal Zabaleta.

Komentarjev 1
  • bojovi 16:57 24.maj 2012.

    Preklet hinavec Tevez, par mesecev nazaj pa se je cmeril da se nikoli več ne vrne v Manchester niti na počitnice. Ker kreten to ne moreš verjet.