Šport > Nogomet
69 ogledov

Ujeli bratranca Agima Ibraimija

Arijan Ademi EPA
Makedonski reprezentant Arijan Ademi je dobil štiriletno prepoved nastopanja, potem ko so v njegovem vzorcu odkrili sledi prepovedanih substanc.

Kapetan zagrebškega Dinama in makedonski reprezentant Arijan Ademi je bil pozitiven na dopinškem testu po tekmi nogometne Lige prvakov z Arsenalom 16. septembra, zaradi česar je danes dobil štiriletno prepoved nastopanja.

Zmaga Dinama na takratni tekmi z 2:1 ni ogrožena, saj bi morala biti za odvzem točk oziroma kaznovanje kluba pozitivna dva igralca.

Dinamo je v sporočilu za javnost zapisal, da je presenetljivo, da je bil Ademi pozitiven ne testu, saj je bil igralec v zadnjem letu kar šestkrat na kontrolah dopinga in izvidi so bili vsakič negativni.

Štiriindvajsetletni Ademi je rojen v Šibeniku in čeprav je v mladinskih selekcijah nastopal za Hrvaško, zdaj brani barve makedonske reprezentance. Je bratranec igralca Maribora Agima Ibraimija.

"Hudo mi je z besedami opisati, kako se zdaj počutim. Nisem kriv, vem, da nisem naredil nič narobe, ampak sem dobil tako hudo kazen. Rad bi se zahvalil vsem, ki me v teh težkih trenutkih podpirajo, a mi je zelo težko v teh trenutkih odgovarjati, zato prosim za razumevanje," je za spletno stran Dinama dejal Ademi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.