Šport > Nogomet
21 ogledov

Arsenal prodal še Nasrija

premier league arsenal liverpool 2011 EPA
Nogometni velikan Arsenal je na svoji spletni strani potrdil, da so se z Manchester Cityjem dogovorili za prestop Francoza Samirja Nasrija.

"Lahko potrdimo, da smo se s Samirjem Nasrijem in Manchester Cityjem dogovorili za prestop. Nasri tako ne bo potoval v Videm, ampak na sever na zdravniški pregled," so zapisali v londonskem klubu, ki ga v sredo zvečer čaka povratna tekma zadnjega kola kvalifikacij za Ligo prvakov proti Udineseju. Nasri, ki šteje 24 let, je sicer kljub temu, da mu je Wenger dejal, da ga ne bo v moštvu za povratno tekmo v Vidmu, treniral na torkovem treningu topničarjev.

Nasrija, ki je tako za Cescom Fabregasom in Emmanuelom Ebouejem naslednji, ki zapušča London, tako pred uradnim podpisom pogodbe s Cityjem čaka še zdravniški pregled. Odškodnina za prestop naj bi po informacijah omenjenega portala znašala 22 milijonov funtov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.