Šport > Nogomet
22 ogledov

Aston Villa suspendirala Lambertova pomočnika

Lambert Manchester United Aston Villa Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Ker sta v postopku interne preiskave, sta bila pomočnika trenerja Aston Ville začasno suspendirana.

Ian Culverhouse in Gary Karsa sta dva strokovnjaka, ki sta tesno povezana z glavnim trenerjem Aston Vile, Paulom Lambertom. Culverhouse je Škotov pomočnik, Karsa pa vodja nogometnih dejavnosti in sta k Aston Villi prišla leta 2012 v paketu z Lambertom. Z nik sta pred tem službovala že pri Colchestru, Wycombu in Norwichu in verjetno ni daleč od resnice, če trdimo, da sta tako desna kot leva roka Škota.

Slednji pa se bo v prihodnjem obdobju moral znajti brez njiju. Klub ju je namreč suspendiral in proti njima uvedel interno preiskavo, kar je "odgovor na medijske špekulacije". Vodstvo kluba zanika, da je njihova poteza posledica izjemno slabe forme Birminghamčanov, ki se krčevito borijo za obstanek. Lamber pa bo kljub temu tudi v prihodnosti imel pomoč na vroči klopi, mesti njegovih pomočnikov bosta zasedla Gordon Cowans in Shay Given

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.