Šport > Nogomet
2630 ogledov

Vojno stanje v Atenah: Grki na Nizozemce metali molotovke

AEK : Ajax Reševalni pas/Twitter
Pred tekmo Lige prvakov med AEK-om iz Aten in nizozemskim Ajaxom je prišlo do grdega obračuna navijaških skupin obeh ekip, ki se je nadaljeval tudi tekom same tekme, ko je med gostujoče navijače priletela celo molotovka.

Atene so se pred tekmo Lige prvakov med domačim AEK-om in gostujočim Ajaxom znašle v plamenih. Dvoboj med grškim in nizozemskim prvakom je imel namreč na ulicah Aten krvavo uverturo, saj so se spopadli navijači obeh ekip.

V Atene je prispelo namreč okoli 200 Ajaxevih ultrasev, kjer sta se jim pridružili z njimi pobrateni navijaški skupini poljske Cracovie in grškega Panathinaikosa. S skupnimi močmi so nato napadli prostore navijačev AEK-a, katerim so na pomoč priskočili zavezniki iz Partizana Minsk. Vse skupaj je pripeljalo do krvavega obračuna.

V celotno dogajanje se je vključila policija, ki je poizkušala ločiti obe skupini, pri čemer je uporabljala solzivec in šok bombe. Kmalu je bilo vse v plamenih, Atene pa je zajelo pravo vojno stanje.

Spopad navijaških skupin pa je dobil svoj epilog pred samim začetkom tekme na Olimpijskem stadionu, kjer so navijači AEK-a med gostujoče navijače celo metali molotovke, katere pa je zgolj na srečo zaustavila ograja.

 

 

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:52 28.november 2018.

    Fuzbal z zakonom prepovedat,navijaške idiote pa na en majhen otoček v Mikroneziji,pa naj se tam klofajo,golazen navijaška!

  • good 22:51 27.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite ==========>>>>>>> www.WebJob33.Com