Šport > Nogomet
48 ogledov

Atletico lovi še enega Slovenca

Kevin Kampl, liga prvakov, gol Profimedias
Po pisanju nemških medijev se pri madridskem Atleticu resno zanimajo za sodelovanje s Kevinom Kamplom.

Po poročanju nemških medijev bi lahko Jan Oblak za soigralca pri madridskem Atleticu dobil člana Bayerja iz Leverkusna in slovenske reprezentance Kevina Kampla. Pri rojiblancos so se za vezista zanimali že prej, da je imel nemški prvoligaš že na mizi ponudbo Atletica je potrdil tudi športni direktor Bayerja Rudi Völler.

"Tega ne bom komentiral," je trenutni odgovor Kamplovega zastopnika Michaela Ruhnaua. O morebitni selitvi slovenskega vezista so se sicer najprej razpisali pri uglednem kicker.de. Kampl ima sicer pogodbo sklenjeno do leta 2020, zato bi morali Španci zanj odšteti kar lepo vsoto denarja, po spletni strani transfermarkt je Kampl vreden 15 milijonov evrov.

Pri Atleticu že nekaj časa nameravajo pomladiti vezno vrsto, saj njihovi igralci sredine igrišča na čelu s 34-letnim kapetanom Gabijem ne sodijo med najmlajše. Kampl je sicer pri Bayerju doslej odlično sodeloval s trenerjem Rogerjem Schmidtom, ki je Slovenca že vodil pri avstrijskem Red Bullu, kasneje pa ga je po ponesrečeni epizodi pri dortmundski Borussiji pripeljal tudi v Leverkusen in ga nato vseskozi uvrščal v prvo postavo. Schmidt je po sobotnem porazu v Dortmundu z 2:6 ostal brez posla, Bayer bo zdaj vodil 42-letni Turek Tayfun Korkut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.