Šport > Nogomet
59 ogledov

Atlético poslal uradno ponudbo za Kampla

Kevin Kampl EPA
Slovenski reprezentant je vzbudil zanimanje španskega velikana.

Pri madridskem Atléticu v letošnji sezoni blesti vratar Jan Oblak, ki je v španskem prvenstvu mrežo že trinajstkrat ohranil nedotaknjeno. In morda so bile prav dobre predstave Slovenca dodaten impulz, da so Colchonerosi zanimanje pokazali tudi za njegovega reprezentančnega kolega - Kevina Kampla.

O uradni ponudbi Madridčanov je danes poročal slovenski časnik Ekipa24, novico so pograbili tudi nemški mediji, pri ekipi Diega Simeoneja pa so potrdili interes za svetlolasega vezista. 

"Slišali smo se, to drži, Kevinu laska takšno zanimanje. O tem sem takoj obvestil (športnega direktorja, op. a.) Völlerja in direktorju Atlética tudi povedal, da je Kevin 1000-odstotno zadovoljen v Leverkusnu," je za Bild dejal Kamplov zastopnik Michael Ruhnau

"Nihče ne bo odšel!"

Poleg Kampla sta zanimanje bogatejših klubov vzbudila še dva "farmacevta": Javier Hernández - Chicharito in Christoph Kramer.

"To, kar velja za Chicharita in Christopha Kramerja, velja tudi za Kampla. Nihče ne bo odšel! Kevin je zadovoljen pri nas in mi smo zadovoljni z njim. Potrebujemo ga," je za Bild možnost odhoda izključil športni direktor Bayerja Rudi Völler.

Koliko denarja so Španci ponudili za Kamplove usluge, mediji ne poročajo. Naj spomnimo, da je dortmundska Borussia za Kamplov prihod iz Salzburga pred dobrim letom dni plačala 12 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.