Šport > Nogomet
27 ogledov

AVB nad Nevilla: "Pazi, kaj govoriš!"

Gary Neville komentator Youtube
Paranoični tener Chelseaja André Villas-Boas se ni pomiril niti po uvrstitvi v osmine finala Lige prvakov. Svojo jezo nad novinarji, ki po njegovem mnenju namenoma škodujejo njegovi ekipi, je stresel nad strokovnega sodelavca Sky Sports in nekdanjega nogometaša Garyja Nevilla.

"Kaj Gary Neville ve o slačilnici Chelseaja? Nekaterim ljudem se morda svita, a ne njemu," je svoj osupljivi napad na nekdanjega nogometaša Garyja Nevilla, zdaj strokovnega komentatorja za televizijsko hišo Sky Sports, začel Chelseajev trener André Villas-Boas. "On niti ne ve kako priti do sem. Naj pazi, kaj govori. In to mu bom rekel v obraz z velikim veseljem. Jaz nisem nekdo, ki bi lahko kritiziral njegovo mnenje, a ko gre po tej smešni poti, potem moram braniti sebe in svoje igralce. Ko se pojavi komično kritiziranje s strani vrhunskih bivših profesionalcev, potem moram nekaj reči."

Neville že kot igralec ni bil najbolj priljubljen pri nasprotnikih, tudi pri Villasu-Boasu pa ni preveč dobro zapisan, sploh po tem, ko je igro njegovega branilca Davida Luiza primerjal z desetletnim otrokom, ki igra PlayStation. Nasploh skušajo vsi angleški mediji AVB-ja prikazati kot živčno razvalino, a tu se posmeh v smeri mladega portugalskega trenerja ne konča. V petek je Chelseajev predstavnik za odnose z javnostjo potrdil, da so igralci dobili specifična navodila, da po zadetkih pokažejo naklonjenost proti klopi in strokovnemu vodstvu, ki tam sedi. Številni nogometaši naj bi se tem navodilom že začeli posmehovati, poroča tabloid The Sun.

Nani: "Jokal sem kot otrok, bilo je kot na pogrebu"

AVB-jev portugalski rojak Luis Nani je medtem orisal turobno vzdušje, ki je vladalo v slačilnici Manchestra Uniteda po šokantnem porazu z Baslom, po katerem so rdeči vragi ostali brez uvrstitve v osmino finala Lige prvakov.

"V Baslu sem v slačilnici jokal kot otrok," je povedal Nani. "Vsi moji soigralci so bili prav tako vznemirjeni, saj nihče ni mogel verjeti, da smo izpadli po skupinskem delu. Tam notri je bilo kot v peklu. Ta poraz in tekma na Wembleyju v finalu Lige prvakov sta bila moja najhujša dneva pri Unitedu. Tako sem žalosten zaradi vsega, kar se je zgodilo. Skoraj nemogoče je. V slačilnici je bilo kot na pogrebu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.