Šport > Nogomet
21 ogledov

Avram Grant se zanima za Hajduk

Bo Avram Grant prišel v Split? Žurnal24 main
Kot smo že poročali, so se na Hrvaškem pojavile govorice, da naj bi krmilo Hajduka prevzel Avram Grant. Predsednik kluba je potrdil, da se Izraelec zanima za vodenje splitskega kluba.
 

Preberite še ...

Bo Grant res trener Hajduka?

Mate Peroš, predsednik splitskega Hajduka, je za hrvaško televizijo potrdil, da so se vodilni v klubu srečali z izraelskim trenerjem Avramom Grantom. "Prejšnji teden smo vzpostavili telefonski stik. Grant nas je povabil v London, nas sprejel in pogostil. Z njim smo bili tudi na derbiju med Arsenalom in Manchestrom," je povedal Peroš.

Po poročanju hrvaških medijev naj bi Grant prihodnji teden pripotoval v Split in nadaljeval pogovore. Peroš je za medije poudaril, da ni res, da naj bi Grant za vodenje Hajduka prejel milijon evrov letne plače, in dodal: "Pogovori se bodo nadaljevali, Grant bo prišel v Split, vendar ne morem povedati, kdaj natančno. Dejstvo, da nas je povabil v London, je dovolj zgovorno. Zanima ga vodenje Hajduka, in tudi če ne pride do tega, je pripravljen na nadaljnje sodelovanje."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.