Šport > Nogomet
16 ogledov

Bačinović: "V Palermu še mnogo let"

Višjo oceno od Armina Bačinovića je prejel zgolj prvi zvezdnik Palerma Javier Pa
1/6
Žurnal24 main
V serie A je bil v nedeljo slovenski dan. Za zmago Palerma nad Bologno s 4:1 sta zadela prispevala Josip Iličić, prvi gol v Seria A je vpisal tudi Armin Bačinović.

Armin Bačinović je vrhunsko predstavo pred domačimi navijači v Palermu kronal s četrtim zadetkom v mreži Bologne. To je bil prvi gol novopečenega slovenskega nogometnega reprezentanca v rožnati majici Palerma. "Svojo igro skušam izboljševati iz dneva v dan. Vesel sem pohval trenerja in soigralcev. Ekipa mi pomaga pri mojem napredku. Na vsakem treningu si med seboj svetujemo. Uspeh gre izključno na račun timskega dela. Vseskozi sem verjel v svoje kvalitete, zato vem, da lahko veliko pripomorem k uspehom Palerma. Vesel sem, da sem našel mesto v prvi ekipi in upam, da bom v Palermu, ki je odlično mesto in okolje za napredovanje in ima odlične navijače, ostal še mnogo let,“ je italijanski sedmi sili razkril nekdanji igralec Maribora.

"Ključ do uspeha proti Bologni je bil prvi gol. V drugem delu smo nekoliko padli, a nas je trener znal motivirati. Po tekmi z Interjem se je izboljšala tudi naša učinkovitost. Vesel sem, da zmorem igrati tudi v Serie A. Najbolj pomembno je, da Palermo zmaguje. Po tekmi sem stopil do navijačev in se jim zahvalil za podporo. Rekel sem jim, da jih nosim v srcu. Odlično so me sprejeli od mojega prvega dne v klubu Oni so naše največje orožje,“ je še dejal Bačinović, ki je skupaj z Iličićem v italijanskem prvenstvu prispeval pet slovenskih golov v novi sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.