Šport > Nogomet
11 ogledov

Bačinovič vroča žemljica

Bačinovića si želijo klubi iz najboljših evropskih lig, a zaenkrat z obema nogam Žurnal24 main
Na govorice o prestopu nogometaša Palerma Armina Bačinovića v Španijo se je že odzval njegov agent Amir Ružnić, ki je dejal, da slovenski reprezentant ostaja v Italiji.

Po Liverpoolu in Chelseaju sta svoje lovke po Arminu Bačinoviću stegnila še dva španska kluba Racing Santander in Real Zaragoza, ki pa naj bo besedah agenta slovenskega reprezentanta naj ne bi imela možnosti, da bi v svoje vrste zvabila enega najbolj vročih vezistov v Serie A.

"Armin ima s Palermom pogodbo do leta 2015 in po pogovoru s predsednikom kluba Zamparinijem ne vidim možnosti, da bi Bačinović v naslednjih dveh letih zapustil Sicilijo," je dejal nejgov agent Amir Ružnič. Odzval se je tudi Bačinović, ki se je zahvalil Zapariniju, da mu je ponudil priložnost, ki jo je nekdanji nogometaš Maribora odlično izkoristil in med drugim zadetek zabil tudi velikemu Milanu. V pogovoru za Gazzetto dello Sport je nekaj besed o Bačinoviću spregovoril tudi drugi Slovenec v Palermu Josip Iličić, ki je o soigralcu dejal: "O njem lahko povem le lepe besede. Včasih imam občutek, kot, da bi z njim igral že 10 let."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.