Šport > Nogomet
31 ogledov

"Bačinoviću prestop blokirala poškodba"

chievo palermo bačinović EPA
Agent Amir Ružnić je za Žurnal potrdil, da do konca januarskega prestopnega roka njegovi varovanci ne bodo menjali klubov. "Kriza se res pozna," je stanje na tržišču opisal Ružnić.

Na zadnji dan prestopnega roka ne bo prestopil nihče izmed slovenskih reprezentantov, ki je bil v zadnjih dneh in tednih v kombinacijah za menjavo kluba. Arminu Bačinoviću je odhod v Padovo preprečila poškodba (in operacija) kolena, posoja Roberta Berića v Chievo pa je bila odvisna od statusa Daliborja Volaša. Na koncu sta oba igralca ostala v Mariboru.

"Norišnica? Denarja ni nikjer, tako da ne nori prav nihče (smeh)," je za Žurnal povedal zastopnik omenjenih nogometašev Amir Ružnić. "Nekaj zadev, ki sem jih imel, ni šlo skozi. Bačinoviću je prestop zablokirala poškodba, Berić je bil do zadnjega v igri za posojo h Chievu, a se ni izšlo, ker Volaš ni zapustil kluba, Maribor pa si tega ni mogel privoščiti. (Aljaž) Struna prav tako, a jaz sem to pričakoval, saj je to januarski prestopni rok, kjer ljudje večinoma iščejo posoje in menjave igralcev. Ni tistih pravih prestopov. Za ta prestopni rok smo zaključili. Poleti upam, da se bo, vsaj kar se tiče mene, kar nekaj dogajalo."

Do popoldneva na mednarodnem tržišču ni prišlo do niti enega odmevnejšega prestopa, samo v Angliji pa so klubi za prestope namenili trikrat ali celo štirikrat manj denarja kot prejšnjo sezono. "Veliko pove že to, da si Milan me more privoščiti Téveza in govori o posoji. Potem vemo, koliko je ura. Kriza se res pozna," je aktualno stanje na tržišču še opisal Ružnić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.